ISOLATIE

ONTDEK ONZE ISOLATIEPRODUCTEN

Crosslink maakt deel uit van Isowill. Isowill biedt een zeer uitgebreid assortiment aan voor zowel bouwisolatie, technische isolatie, passieve brandbescherming als akoestische isolatie. Dankzij de enorme opslagcapaciteit en een excellente logistieke organisatie, kan Isowill op korte termijn leveren vanuit voorraad.

De producten die behoren tot eenzelfde kleurgroep of lettercode (A, B, C, ...) kunt u combineren in een order om het franco bedrag te behalen. Meer info hierover vindt u terug onder Combinatieleveringen.
 

Download de categorie ISOLATIE

Isolatie

Glaswol - Isover

Isover is wereldmarktleider in isolatie in minerale wol. Hier vindt u de producten terug van het assortiment Isover Bouw. 
Contacteer ons bij vragen over producten voor Metaalbouw en de Industrie.

A

Rotswol - ROCKWOOL

ROCKWOOL is specialist in rotswolisolatie. Hier vindt u de producten terug van het assortiment ROCKWOOL Bouw. 

Contacteer ons voor producten uit het assortiment Metaalbouw of HVAC.

A

Houtwol - Gutex

Gutex platen isoleren tegen winterse koude, maar ook tegen zomerse hitte dankzij de zeer hoge warmtebuffercapaciteit. Deze ecologische isolatieplaten op basis van houtvezel zijn voorzien van o.m. het Nature Plus-label.

A

PUR - Recticel Insulation

Recticel Insulation levert hoogwaardige isolatieoplossingen voor de residentiële en niet-residentiële markt.

A

PIR - InSus

Het hoogwaardige isolatiemateriaal van het Nederlandse InSus heeft een isolatiewaarde van 0,022 W/mK, bestaat uit deels gerecycleerde materialen en is ook vrijwel volledig recyclebaar.

A

PIR - Unilin Insulation

Unilin Insulation biedt kwalitatieve oplossingen voor muur, dak, vloer en zolder. Het assortiment UTHERM heeft een lambdawaarde tot 0,020 W/m.K.

A

Cellenglas - Foamglas

Foamglas produceert als enige in Europa cellenglas. Cellenglas is licht in gewicht, maar tegelijk zeer sterk en drukvast. Dit inovatief isolatiemateriaal is erg duurzaam, waterbestendig én onbrandbaar.

A

XPS - Jackodur

De XPS-platen van Jackodur zijn ongevoelig voor vocht dankzij de gesloten celstructuur. Daardoor zijn ze ideaal als isolatie in vochtige omstandigheden en voor delen die in contact staan met de grond.

A

Vermiculiet

Vermiculiet is brandwerend, isolerend en temperatuurbestendig. Deze isolatie is verpakt in korrels. Dit natuurlijk mineraal is eenvoudig te plaatsen, dankzij het lichte gewicht.

A

EPS

EPS of geëxpandeerd polystyreen wordt toegepast in de bouwsector in allerlei toepassingen. EPS heeft goede isolerende eigenschappen, is zeer licht in gewicht en makkelijk verwerkbaar.

A

Tubolit slangen

Flexibel, geëxtrudeerd isolatiemateriaal met een gesloten celstructuur om warmteverliezen en geluid bij verwarming- en sanitaire installaties te reduceren.

A

Isolatie toebehoren

Geen isolatie zonder toebehoren.
Wij bieden ook de nodige isolatie toebehoren aan, zoals lijm, tape, bevestigingsmateriaal, ...

A

Tubolit, zelfklevende leidingisolatie

  • Schuimmateriaal op basis van polythyleen (EN 14313).
  • Kleur: grijs
  • Zelfklevende lijmlaag op tapes en zelfdichtende coating op slangen: drukgevoelige zelfklevende lijmlaag o.b.v. gemodificeerd acrylaat met netstructuurwapening. 
  • Toepassingen: Isolatie en bescherming van leidingen (verwarmingsleidingen, warm- en koudwaterleidingen) en overige verwarmings- en sanitaire installaties.

Catalogus

Onze catalogus is op papier en digitaal beschikbaar.
Bent u op zoek naar één bepaald artikel of wilt u een volledige categorie? Ga dan naar Downloads.

Wenst u graag de papieren versie te ontvangen?

Combinatieleveringen

Dankzij ons uitgebreid assortiment kunt u uw bestelling zo samenstellen dat het franco bedrag vlot behaald wordt. Op die manier bespaart u onnodige leveringskosten.

De producten die behoren tot eenzelfde kleurgroep of lettercode (A, B, C, ...) kunt u combineren om het franco bedrag te behalen. De gekleurde schakels op de website informeren u tot welke categorie de producten behoren.
Het handige overzicht van deze kleurencategorieën vindt u terug onder Combinatieleveringen.